Mobilní tarify aktuální výpověď

Díky tomu, že je u nás více mobilních operátorů, můžeme si vybírat z dostatečné nabídky tarifů. Mobilní tarify jsou tak pestré, že si vybere takřka každý. Ať už telefonujete dlouho a denně, upřednostňujete SMS zprávy, hojně používáte internet a potřebujete data, nebo chcete třeba propojit s co největším množstvím osob z rodiny za nejlevnější cenu.

Změna je život

I když jsou mobilní tarify různorodé, je škoda, že spousta lidí zůstává u toho svého „osvědčeného“, i když by si u konkurence mohli za stejné peníze pořídit zcela jiný a mnohem výhodnější tarif. Kupříkladu na webových stránkách usetreno.cz můžete zdarma, rychle a snadno srovnat všechny mobilní tarify. Budete porovnávat 259 nabídek tarifů od 43 mobilních operátorů.

Změna operátora je naprosto jednoduchá a velmi rychlá. Pozitivní je i to, že díky nové novele zákona nemusíte řešit ani výpověď smlouvy.

Rozhodnout se můžete pro O2 tarify, Vodafone tarify nebo třeba t-mobil tarify. Volba je zcela na vás.

Použijte kalkulačku mobilních tarifů

Vůbec nemusíte mít přehled, co který operátor nabízí a za kolik korun. Díky kalkulačce mobilních tarifů se dozvíte, zda nepřeplácíte zbytečně za volání. Ve srovnávači mobilních tarifů si spočítáte, který operátor by vám nabídl nižší cenu než tu, kterou aktuálně platíte.

Předčasné ukončení smlouvy

Co se stane, když budete chtít předčasně ukončit smlouvu? Záleží na tom, jak dlouho ji máte uzavřenou. Nově se o výpověď starat nemusíte, tu zařídí nový operátor. Jestliže jste ale od aktuálního operátora dostali slevu na zboží, např. telefon, tablet, modem…, má právo po vás chtít, abyste mu jej proplatili zpětně. Jestliže zboží splácíte, budete jej muset doplatit.

A co sankce za předčasné ukončení smlouvy? Buď nebudete platit nic, to v případě, že smlouvu vypovídáte po 3 měsících od doby, kdy jste ji uzavřeli. Anebo uhradíte 1/20 paušálů zbývajících do konce smlouvy. Toto budete hradit v případě, že vypovídáte smlouvu do 3 měsíců od uzavření smlouvy.

Zajímejte se o aktuální nabídky mobilních operátorů. Je snadné přejít k jinému, tak proč platit stávajícímu zbytečně mnoho za tarif, který byste měli jinde levněji?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *