S hostovanou službou iPodnik můžete pracovat klidně i z Bali

 

Současným trendem mezi podnikateli je pracovat z nějaké jiné země, jako je například Bali. Pravděpodobně přemýšlíte, jak vytvořit vlastní podnikovou IT infrastrukturu, abyste měli všechno pod dohledem. Ideálním řešením je však takzvaná kancelář v cloudu od iPodniku, která je vhodná jak pro střední firmy, tak i drobné podnikatele.

S hostovanou službou iPodnik zvládnete řešit projekty s ostatními pracovníky i komunikovat s manažery z ostatních budov. Obrovskou výhodou je, že kancelář v cloudu nabízí výhody jedné sítě, a tak na jednom projektu může dělat několik zaměstnanců zároveň, a to v podstatě odkudkoliv.

Daňové účetnictví

Součástí platformy iPodnik je daňové účetnictví online. Pokud tedy odcestujete na opačnou stranu planety, stále budete mít přístup k ekonomickému systému Pohoda, v němž najdete veškeré účetní dokumenty. Zároveň služby iPodnik nastaví účetní software na míru vaší společnosti, dokonce se nemusíte zabývat ani aktualizacemi a zálohami.

Jeden projekt řeší více pracovníků

Snad žádná společnost se neobejde bez kancelářského balíku Microsoft Office. Pro každého zaměstnance je však nezbytné zakoupit licenci, což jsou pouze další peníze navíc. Ovšem iPodnik je připraven i na takovou situaci a nabízí exchange online. Znamená to tedy, že každý uživatel, který se přihlásí do systému iPodnik, může pracovat na jednom a tom samém dokumentu jako jeho spolupracovníci, aniž by ostatní museli z dokumentu odejít.

Office 365 navíc spustíte kdekoliv – na notebooku, smartphonu i tabletu, a tak můžete kontrolovat dokumenty, i když budete zrovna na dovolené, kde máte s sebou pouze mobilní telefon.

Pro koho je iPodnik určen?

Používáte složité či jednoduché účetnictví? Jsou vaše požadavky na IT specifické? Vůbec nevadí, kancelář v cloudu je určena takřka pro každého, přičemž iPodnik navrhne vždy optimální řešení tak, aby byly spokojené všechny strany.

Zejména začínající podnikatelé a společnosti hledají způsob, jak zpočátku ušetřit co nejvíce peněz. Investice do IT vybavení bývají opravdu nemalé, což si některé startupy jednoduše nemohou dovolit. Pravděpodobně však takové firmy ještě neslyšeli o službě iPodnik.

Stejně tak si na své přijdou i středně velké podniky prahnoucí po lepším IT řešení. Čím více přijímáte zaměstnanců a zákazníků, tím lepší síť a servery potřebujete. Opět však musíte vytáhnout z firemní kasy další peníze. Pokud je však chcete ušetřit a investovat spíše do vývoje nových produktů, opět stačí využít iPodnik.

Samostatnou skupinu tvoří živnostníci a digitální nomádi, kteří si mohou přes iPodnik dělat daňové účetnictví, organizovat kontakty, provádět zálohy dokumentů a podpořit svou produktivitu.

Závěrem bychom měli ještě podotknout něco, co vás možná přesvědčí, proč využít iPodnik.. .Služba totiž vyhrála soutěž WebTop100 ocenění za nejlepší web v oblasti IT.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *