Chytré hodinky pro vaši pohodu, práci, hudební zalíbení i sportovní vyžití

Už jste přemýšleli, že byste si nadělili k Vánocům chytré hodinky? Anebo je věnovali vašim náctiletým dětem, partnerce, rodičům nebo třeba kolegyňce v práci, která se snaží stále zhubnout? Chytré hodinky mohou mít spoustu funkcí, a podle toho, jak výkonné a šikovné jsou, se odvíjí jejich cena.

Bohatá nabídka, z níž si vyberete

Velmi obsáhlou nabídku podíváme-li se na chytré hodinky, nabízí e-shop hodinkovna.cz. Jde o mobilní zařízení, které usnadní přístup k síti, kontaktům s lidmi z celého světa i mezilidské komunikaci. Stejně jako hojně využíváme tablety a smartphony, i hodinky smartwatche se řadí k další oblíbené vychytávce dnešní doby.

Co získáte se smartwatch?

Chytré hodinky jsou mobilním velitelským centrem, které umožní sledovat informace přijaté smartphonem. Částečně umí spravovat telefon a dokonce umí v reálném čase vyhodnocovat kondici a zdravotní stav svého vlastníka.

Podle čeho vybírat chytré hodinky?

Milovníci gadgetů a sportovci si chytré hodinky oblíbili nejvíce. Důvodem je možnost připojení ke smartphonu za pomoci Bluetooth, přijímat oznámení ze sociálních sítí, o příchozích hovorech, SMS zprávách a podobně.

Ti, kdo holdují hudbě, uvítají modely, které dovolují ukládat velké množství hudby, ale také spravovat multimediální knihovnu v telefonu. Je to velmi komfortní způsob, jak ovládat svůj telefon, aniž byste jej museli vytahovat. Oceníte to zvláště v zimních měsících. Chytré hodinky zaměřené na ukládání hudby se řadí TomTom, Runner 3 Cardio + Music, kde můžete uložit až 3 GB hudby.

Sportovci zajásají u značky Suunot, která se ve funkcích právě pro ně neustále zdokonaluje. Najdete u nich podporu pro trénink, a to téměř pro jakýkoli sport. Smartwatche Suunto Spartan zajišťují až 80 disciplín. Používají je hlavně cyklisté, plavci a další.

Rozhodněte se pro ten nejlepší model a zohledněte i jeho vzhled, abyste jej skutečně nosili a využili jej denně. Ať už jde o typ zaměřený na sport, klasický uživatelský mode nebo hudbu, budete jistě spokojeni. A cena? Pohybuje se od cca 1 000 Kč do několika desítek tisíc korun.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *