Proč je lepší investovat do kvalitní masážní pistole?

Svaly občas bolí každého. Tento problém trápí jak jedince, kteří sedí od rána do večera před monitorem, tak i profesionální sportovce. Řešení tohoto problému je docela jednoduché, a sice masáž. Ta dokáže uvolnit zatuhlé svalstvo a rozproudit krev.

Ne každý však má možnost chodit na masáže v pravidelných intervalech. Ty naštěstí mohou být nahrazeny vhodnou masážní pistolí.

O co jde?

Pojem masážní pistole mnoha lidem vůbec nic neříká a není vůbec divu. Jedná se o poměrně nový druh zařízení, které se v našich zeměpisných šířkách teprve zabydluje. Pistole nabízí možnost dopřát si kdykoliv perkusní masáž a je vhodná jak pro naprosté amatéry, tak i pro profesionální maséry, potažmo fyzioterapeuty.

Pistole je možné rozdělit do dvou kategorií, a sice na standardní verze pro běžné používání a na profesionální přístroje.

Sportovci z pochopitelných důvodů preferují hlavně profesionální modely, jelikož mají vyšší výkon a dokáží ztuhlá místa promasírovat s mnohem vyšší intenzitou než v případě běžných verzí.

Pozor na levné výrobky

Zájemci o tento druh přístroje by rozhodně neměli za všech okolností šetřit. Nikde sice není řečeno, že masážní pistole levné jsou zcela nepoužitelné, nicméně jejich výkon obvykle nebývá nic moc. Hlavně přístroje za pár stovek příliš dobrou práci neodvedou.

Nejenže postrádají dostatečný výkon, ale rovněž se musí často nabíjet, případně jsou dokonce vysoce poruchové. Před nákupem je rozhodně dobré zjistit na stránkách prodejce všechny výše relevantní údaje. Pokud nebudou k dispozici, je rozumnější nakupovat jinde.

Kvalitní masážní pistole se dají pořídit již od 3000,- Kč a více, takže není příliš velký důvod v tomto případě šetřit.

Nejlepším způsobem, jak nakupovat, je najít si srovnání profesionálních masážních pistolí na webu masazni-pistole.cz. Tento srovnávač je přehledný a potenciálním kupcům může pomoci ušetřit spousty peněz i nervů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *