Notino.cz láká na atraktivní ceny. Podívejte se na 3 dámské parfémy na rok 2023

Notino.cz láká na atraktivní ceny. Podívejte se na 3 dámské parfémy na rok 2023

Stalo se vám někdy, že jste na ulici prošli kolem člověka a cítili závan něčeho neuvěřitelného? V tom případě se jednalo o dokonale zvolený parfém. Přestože jsou vůně osobní záležitostí každého jednotlivce, existují parfémy, které nadchnou i vskutku náročné zákaznice. V následujících řádcích vám představíme tři dámské parfémy, s nimiž rozhodně neprohloupíte. Notino je navíc nabízí za atraktivní cenu.

Parfémy se v různých podobách a formách používají od dob starých Egypťanů. O tisíce let později je na trhu odhadem 15 000 až 20 000 různých vůní. V případě, že si chcete jeden z těchto parfémů objednat, podívejte se na stránku https://www.notino.cz/slevove-kupony-a-kody-notino/, kde je najdete v několika velikostech a za přijatelné ceny.

Maison Margiela REPLICA Jazz Club

Kouřová, sladká a smyslná vůně REPLICA Jazz Club od Maison Margiela je špičková volba s komplexním nádechem. Parfém voní dlouhé hodiny.

REPLICA Jazz Club vás vezme na výlet do doby harlemské renesance a dýchne na vás atmosféru baru v retro stylu, kde návštěvníci popíjeli koktejly a kouřili doutníky, zatímco poslouchali jazzové velikány. Vůně je hřejivá, jemná i trochu sladká a obsahuje tabákové listy, růžový pepř, rum a koření.

Gucci Bloom

Klasická květinová vůně Bloom od značky Gucci je to nejlepší, co v sobě skrývá. Obsahuje tóny ranhojiče, poupěte jasmínu a tuberózy. Vůně má ztělesňovat ženu. Gucci Bloom je lehká, jemná a nadčasová volba. Parfém je sice silný a dlouhotrvající, ale příjemně se nosí.

Chanel Chance

Chanel Chance je ideální vůní pro ženy, které hledají klasiku se všemi správnými tóny. Vůně je jedinečná, neboť kombinuje ovocné a květinové vůně s jasmínem a citrusy. Stejně tak je vůně lehká a můžete ji použít na rande i do práce.

S květinovým základem z kosatce či jasmínu a tóny sladké vanilky, bílého pižma a růžového pepře je vůně ikonická a komplexní zároveň.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *