bilomodra-sales-green-button-refinancujte-s-kytkou-roboto-728x125.jpg

Profi pece na pizzu MAM se ekonomicky vyplatí

pece na pizzu

Pece na pizzu ?

Pravá italská pizza nejde udělat bez kvalitní pece. Pokud jste majitel restaurace, hotelu, nebo jiného komerčního podniku nabízející pizzu a zvažujete výběr a pořizení tradiční pece na pizzu, tento článek se vám zajisté bude hodit.

Pokud je ve vašem zájmu dělat opravdu tradiční a poctivou italskou pizzu, jen stěží se vám to povede v klasické peci. Budete potřebovat tradiční pec na pizzu vytápěnou dřevem, nebo plynem. Pokud nic takového nemáte, doporučujeme pouvažovat o investici do tradiční pece na pizzu a vězte, že vaši zákazníci a hosté to náležitě ocení.

Výhody a nevýhody

Při pořízení tradiční pece od MAM získáte kvalitní výrobek s velmi dlouhou životností a velice dobrými vlastnostmi pečení. Pec je složena z silného žáruvzdorného betonu o šířce až 10 cm ( podle typu pece ) a velmi kvalitní izolace, která zaručí extrémně nízkou spotřebu dřeva spolu s výbornými akumulačními vlastnostmi. Navíc investicí do tradiční pece na pizzu se výrazně odlišíte od konkurence a to nejen kvalitou připravované pizzy, ale také designem a zpracování takové pece.

Mezi klíčové výhody patří :

  • Pec je nainstalovaná a připravena k použití za jeden den
  • Žáruvzdorný materiál a kvalitní tepelná izolace snižuje ekonomické nároky
  • Pec je možné roztopit do 30 minut
  • Možnost transferu pece na odlišné místo, případně na jinou pobočku
  • Vyrobeno výhradně ze zdravotně nezávadných materiálů
  • Kompletní a originální výroba z Itálie („Made in Italy“)
  • Zkušenosti 45 let v oboru výroby pecí
  • Záruka na 10 let

Značka MAM ?

Společnost MAM je původem z Itálie založena v roce 1952 ve městě Moden s kovodělným zaměřením. Firma se v začátcích soustředila na výrobu kuchyní a kuchyňských kamen vytápěných dřevem. Roku 1970 byla společnost MAM požádána o výrobu speciální pece na pizzu pro novou pizzerii zvanou Nelson v Modeně. Pec byla vyrobena jako vůbec první v historii této společnosti a vyznačuje se tím, že funguje v denním plném provozu ještě dnes.

Jak vybrat tu správnou pec na pizzu ?

Výběr speciální pece na pizzu není nic jednoduchého. Pec na pizzu se dělí podle typologie, provedení, typu paliva a provedení portálu. Na tuto tématiku je připraven jednoduchý článek, který vás provede výběrem te správné pece na pizzu.

Profi pece na pizzu MAM se ekonomicky vyplatí
5 (100%) 2 hlas[ů]

Vaše komentáře:

Přidejte komentář